Tahmakratt

Korstnapühkimistööd

MILLEGA TULEKS ARVESTADA ENNE KORSTNAPÃœHKIJA VISIITI!

Korstnapühkimistööde teostamisel kasutan lisaks traditsioonilistele korstnapühkija töövahenditele tahmaimurit parema tulemuse saavutamiseks tahma eemaldamisel lõõridest ning ümbritseva keskkonna puhtuse tagamiseks.

Päev ennem korstnapühkija visiiti pole mõistlik küttekoldesse tuld teha, sest pühkimist vajavad küttekehad koos lõõristikuga peaksid olema nn toatemperatuuril, et oleks võimalik teostada pühkimine ning saavutada maksimaalne tulemus ja anda hinnang hetkeolukorrale.

Vältida tuuletõmmet, küttesüsteemi siibrid avab ja sulgeb korstnapühkija vastavalt tööde järjekorrale ja vajadusele.

Ligipääs peab olema tagatud küttekehade tahmaluukide juurde, küttekoldesse, korstnajala tahmaluukideni ja loomulikult katusele korstnani. Kui teil mingil põhjusel puudub ligipääs katusele (puudub katuseluuk, pole redelit jne.) andke ennem korstnapühkija visiiti talle seda teada, kokkuleppeliselt saab kaasa võtta erineva suuruse, kuju ja otstarbega redeliarsenali.

Koduloomade (koerad, kassid, roomajad jne.) olemasolu puhul teavitage kindlasti korstnapühkijat või paigutage nad korstnapühkimistööde ajaks suletud ruumi või selleks ettenähtud kohta!

Korstnapühkija teostab vajalikud pühkimised ja toimingud proffessionaalselt, tagades korteris/hoones puhtuse!

Varuge korstnapühkija visiidi ajaks kannatust ja rõõmsat meelt, vahel võib ilmneda küttesüsteemi pühkimisel üllatusi ning planeeritav pühkimine võib enam aega võtta.

Korstnapühkija visiidi ajal saate oma küttesüsteemi ja kütmisega seotud küsimusi esitada, korstnapühkijal on teadmised, oskused ja nipid läbi pikaajaliste kogemuste.

NB! Korstnapühkija kuue kuldse nööbi kruttimine täidab salajase soovi!